Φρουτακια Δωρεαν: Iron Man 2


Πλήρης Οθόνη

Ένα από τα φρουτακια της Marvel που ξεχωρίζουν είναι tο Iron Man 2. Παρμένο απ’ τα κόμικς, εμπνευσμένο και σχεδιασμένο το 1963, το Iron Man 2 είναι η συνέχεια του εξίσου ενδιαφέροντος κουλοχέρη Iron Man, με περισσότερα features και περισσότερη δράση.

Φρουτακια Δωρεαν Iron Man 2 αρχική

Ο κουλοχέρης που εμφανίζεται ο πανέξυπνος επιστήμονας Τόνι Σταρκ σαν Iron Man προσφέρει  δωρεάν περιστροφές και πολλαπλασιαστή στα τυχόν κέρδη μεγαλώνοντας τις ευκαιρίες κέρδους για τους παίκτες. Ακόμα έχει τα εξής διαθέσιμα extra:

Το σύμβολο Wild

Φρουτακια Δωρεαν Iron Man 2 wild

Το Wild λειτουργεί σαν οποιοδήποτε άλλο σύμβολο εκτός από το Scatter. Τυχαίνοντας 2 ή περισσότερα σειριακά σε πληρωμένη γραμμή κερδίζετε λεφτά.

Το σύμβολο Scatter

Φρουτακια Δωρεαν Iron Man 2 Scatter

Το Scatter σας δίνει νικητήριους συνδυασμούς είτε είναι στη σειρά είτε δεν είναι. Αρκεί να φέρετε 2 για να κερδίσετε, άλλα στη περίπτωση που φέρετε 3 ή παραπάνω τότε κερδίζετε και δωρεάν περιστροφές!

Δωρεάν περιστροφές

Εάν τύχουν 3 Scatter κερδίζετε 10 δωρεάν spins. Στη διάρκεια των δωρεάν spins το σύμβολο Wild μετατρέπεται σε Extra Wild και μένει στο κέντρο στη οθόνης. Ο αρχικός πολλαπλασιαστής κερδών είναι 2 και κάθε δύο στροφές αυξάνεται κατά 1. Κάθε νίκη του παίχτη πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό αυτό! Δωρεάν περιστροφές δεν παρέχονται κατά τη διάρκεια των δωρεάν spins.

 

Κατακόρυφα σύμβολα

Φρουτακια Δωρεαν Iron Man 2 κακακόρυφα συμβολα

Ενώ τα περισσότερα φρουτάκια έχουν σύμβολα που πιάνουν μόνο μία θέση πάνω στους τροχούς, ο κουλοχέρης Iron Man 2 περιλαμβάνει μερικά σύμβολα που πιάνουν 2 κουτάκια. Αυτά τα σύμβολα μετράνε σαν 1 σύμβολο ανεξάρτητα με το σε ποια γραμμή πληρωμών ανήκουν.

Φρουτακια Δωρεαν Iron Man 2 paytable

Μικρότερο ποντάρισμα ανα γραμμή: 
€ 0.25
Μεγαλύτερο ποντάρισμα ανα γραμμή: 
€ 1 250.00

Φρουτακια με 5 τροχους